Commissies

Formele Commissie

De Formele Commissie organiseert maandelijks een interessante en leerzame activiteit. Denk hierbij aan een symposium, theater- of museumbezoek of een etiquettediner. Daarnaast organiseert deze commissie het jaarlijkse gala, een spectaculaire en geliefde activiteit. Met haar activiteiten daagt deze commissie de NSHV-leden uit maakt ze de NSHV een echte honoursvereniging! V.l.n.r. Fynn Gerding, Sara Jansen, Janneke de Rijk, Romy Bosveldt, Maike Ebert, Marleen Schutjens. Niet afgebeeld: Clara Eggenhuizen.

Informele Commissie

De Informele Commissie organiseert om de maand een informele activiteit. Denk hierbij aan een spelletjesavond, barbecue of cocktailworkshop. Daarnaast is deze commissie verantwoordelijk voor de maandelijkse borrel, die iedere maand een ander thema heeft. Ook organiseert de Informele Commissie de jaarlijkse cantus en Batavierenrace in samenwerking met andere verenigingen. V.l.n.r. Boaz van Dijk, Sacha ten Broeke, Lucie Göbbels, Sueda Sarica, Maike Ebert, Lotte Wijnhoven.

Reiscommissie

De Reiscommissie organiseert de jaarlijkse reis van de NSHV, die ongeveer vijf dagen duurt en een buitenlandse bestemming heeft. Eerdere reizen zijn bijvoorbeeld naar Stockholm, Rome en Vilnius geweest. De reis is ieder jaar een groot succes vol prachtige plekken, nieuwe ervaringen en bovenal gezelligheid. V.l.n.r. Anna van Florestein, Indy Slagmeulen, Parker Winkel, Lisa van Valburg, Ismene Klostermann, Steef Berkeljon.

Sport web

Sportommissie

De Sportcommissie is een nieuwe commissie die activiteiten organiseert rondom, je raadt het al, sport! Niet alleen zorgen ze regelmatig voor een toffe sportcompetitie of een lezing omtrent beweging, ze zijn ook verantwoordelijk voor de organisatie van de Batavierenrace. V.l.n.r. Marjolein de Koning, Anouk Wiegerinck, Nele Korth, Martijn Zeekaf, Marleen Schutjens.

Connectiecommissie

De laatste nieuwe commissie is de Connectiecommissie. Deze commissie zorgt voor het contact met andere verenigingen en organiseert in samenwerking met hen toffe activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een cantus of een gezamelijke lezing. Ook worden er activiteiten in samenwerking met de Radboud Honours Academy georganiseerd.  V.l.n.r. Fynn Eckhardt, Sigrid Nagle, Anna van Florestein, Inse Bekx, Marin Kellaert.

Connection web

Kascontrolecommissie

De Kascontrolecommissie controleert de boekhouding en de jaarrekening. Drie keer per jaar informeert zij zich over het gevoerde financiële beleid en brengt daarover verslag uit. Dit jaar zitten Wies van Koeverden en Joni Lemmens in de kascontrole commissie.

© 2022 NSHV | Radboud Universiteit Nijmegen