Commissies

Commissies bestaan uit leden die gedurende het jaar actief betrokken zijn bij het organiseren van meerdere evenementen voor de NSHV. Als blijk van waardering voor hun actieve deelname aan onze vereniging, organiseren wij eenmaal per jaar een speciale activiteit voor alle actieve leden. Bovendien ontvangt elk actief lid een jaarboek genaamd “Prisma,” waarin een persoonlijk stukje over hen geschreven staat.

Scroll naar beneden voor een overzicht van de huidige commissies en hun deelnemers.

Committees page image

Teams

Teams zijn een eenvoudigere en flexibelere variant van commissies, ideaal voor leden die mogelijk minder tijd beschikbaar hebben: teams hebben één specifieke taak, deelnemers kunnen vrij gedurende het jaar aansluiten en vertrekken, en er zijn minder regelmatige vergaderingen. Hieronder vind je een overzicht van alle huidige teams.

Designteam

Het designteam ontwerpt merchandise dat op onze site verkocht wordt.

Feestteam

Het feestteam helpt het bestuur der NSHV bij het organiseren van feesten in februari en mei.

Fotografieteam

Het fotografieteam helpt, wanneer beschikbaar, commissies bij het maken van foto’s gedurende georganiseerde activiteiten.

Wil jij ook deel uitmaken van een commissie of team om zo samen met anderen bij te dragen aan de NSHV? Registratie is mogelijk gedurende het hele jaar wanneer er ruimte beschikbaar is.

Meer weten? Stuur dan een e-mail naar: intern@nshv.nl.

"no dream is too big, and no dreamer is too small" - Guy Gagné

FORMELE COMMISSIE

De Formele Commissie organiseert maandelijks interessante en leerzame activiteiten. Denk hierbij aan een symposium, theater- of museumbezoek of een etiquettediner. Daarnaast organiseert deze commissie het jaarlijkse gala, een spectaculaire en geliefde activiteit. Met haar activiteiten daagt deze commissie de NSHV-leden uit maakt ze de NSHV een echte honoursvereniging! Dit jaar zitten Thijs Berende, Lucie Göbbels, Noël Schneider, Lotte Wijnhoven en Maartje Franken in de formele commissie.

"It's not about ideas. It's about making ideas happen" - Scott Belsky

INFORMELE COMMISSIE

De Informele Commissie organiseert om de maand een informele activiteit. Denk hierbij aan een spelletjesavond, barbecue of cocktailworkshop. Daarnaast is deze commissie verantwoordelijk voor de maandelijkse borrel, die iedere maand een ander thema heeft. Ook organiseert de Informele Commissie de jaarlijkse cantus en Batavierenrace in samenwerking met andere verenigingen. Dit jaar zitten Stijn Andringa, Isabel Horsman, Thijs den Dekker, Kristina Petrova, Maud de Jong en Jet Janssen in de informele commissie.

"All great things have small beginnings" - Peter Senge

REISCOMMISSIE

De Reiscommissie organiseert de jaarlijkse reis van de NSHV, die ongeveer vijf dagen duurt en een buitenlandse bestemming heeft. Eerdere reizen zijn bijvoorbeeld naar Stockholm, Rome en Vilnius geweest. De reis is ieder jaar een groot succes vol prachtige plekken, nieuwe ervaringen en bovenal gezelligheid. Dit jaar zitten Indy Slagmeulen, Martijn Zeekaf, Sacha ten Broeke, Boaz van Dijk, Marjolein de Koning en Marloes van Dalen in de reiscommissie.

"It's hard to beat a person who never gives up" - Babe Ruth

SPORTCOMMISSIE

De Sportcommissie is een nieuwe commissie die activiteiten organiseert rondom, je raadt het al, sport! Niet alleen zorgen ze regelmatig voor een toffe sportcompetitie of een lezing omtrent beweging, ze zijn ook verantwoordelijk voor de organisatie van de Batavierenrace. Dit jaar zitten Razvan Ciopraga, Steef Berkeljon, Thijs den Dekker, Joni Lemmens en Niels Toussaint in de sportcommissie. 

"If you only read the books everyone else is reading, you can only think what everyone else is thinking" - Haruki Murakami

CULTUURCOMMISSIE

De laatste nieuwe commissie is de Cultuurcommissie. De cultuurcommissie informeert leden over culturele activiteiten in Nijmegen en/of binnen de universiteit. Verder organiseert de commissie bijeenkomsten en activiteiten van de boeken- en mediaclub. Dit jaar zitten Marleen Schutjens, Marjolein van Hoften, Katharina Kaudewitz, Clara Eggenhuizen, Sara Jansen en Maartje Franken in de cultuurcommissie.

KASCONTROLECOMMISSIE

De Kascontrolecommissie controleert de boekhouding en de jaarrekening. Drie keer per jaar informeert zij zich over het gevoerde financiële beleid en brengt daarover verslag uit. Dit jaar zitten Lisa van Valburg en Joni Lemmens in de kascontrolecommissie.

Scroll naar boven