Maandelijkse borrel: Murder Mystery!

Datum evenement:

09/05/2023

Tijd evenement:

17:30

Locatie:

Nijmegen Centraal - De Professor

De maandelijkse borrel van 9 mei is wat mysterieuzer dan normaal… Er is iemand vermoord! Je kan ervoor kiezen om alleen naar de borrel bij De Professor te gaan (we beginnen deze maand om 20:30u), maar je kan natuurlijk ook om 17:30u op Nijmegen Centraal je lange jas aandoen, je vergrootglas en onderzoeksvaardigheden meenemen, en overdag uitzoeken wie het ongelukkige slachtoffer heeft vermoord. Je kan je met je detectivebureau van maximaal 4 onderzoekers inschrijven, of je schrijft je alleen in om aan andere solo-inspecteurs gelinkt te worden (geef tijdens je inschrijving door of je met een team bent of solo. Als je je met een team inschrijft hoeft maar één iemand zich in te schrijven).

 

Onze informatie suggereert dat het slachtoffer in Nijmegen is, dus zorg dat je op de 9e daar bent. Een goede detective heeft altijd een fiets en een volledig opgeladen telefoon bij zich, dus neem die vooral mee! Onze privédetectives geven aan dat Nijmegen Centraal de beste plek is om het onderzoek te starten, waar je een fiets kan huren als je die niet hebt. Zorg dat je tijdens het inschrijven het telefoonnummer doorgeeft waar je op de dag van het onderzoek op te bereiken bent. Zonder contact tussen ons hoofdkwartier en jouw detectivebureau wordt het erg moeilijk om de moordenaar in het vizier te krijgen.

 

We hebben je nodig, inspecteur. Schrijf je nu in, en help ons de dader te identificeren voordat deze een nieuw slachtoffer maakt.

Sorry, this event is expired and no longer available.
Totaal aantal plaatsen: 100
  • Nijmegen Centraal - De Professor
  • Nijmegen Centraal - Professor Bromstraat 54
  • Nijmegen
  • 6512AB - 6525BB

Event Schedule Details

  • 09/05/2023 17:30
Share This Events:
Add Calendar
Scroll naar boven